Säkerhet och kvalitet

Lagstiftning lekställning Jungle Gym

Våra överlägsna konstruktioner utvecklas för att garantera säkerheten för dina barn, och baseras på de aktuella harmoniserade europeiska säkerhetsdirektiv (allmänt och leksaker). Som aktiv medlem i europeiska tekniska kommittén ""Säkerhet (aktivitet) i leksaker (TC 52 / WG10) "" är vi delaktiga i förverkligandet av den europeiska leksaksstandarden EN 71:2011. Se vår försäkran om överensstämmelse utfärdade av oberoende laboratorier.

Material Jungle Gym lekställning

Varje sats innehåller specialutvecklade komponenter för att maximera säkerheten för vår produkt. Funktioner som hattar för att täcka skruvhuvuden, en Bumper Pad, Safety Ball (oller Safety Mesh), handtag och jordankare är standarddelar av lekställningens specifikation för din sinnesfrid och för ditt barns sorglösa aktivitet. Väderbeständiga och UV-resistent, har våra stadiga konstruktioner rundade kanter och hörn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för dina barns händer och som ger maximalt grepp.

Varje Jungle Gym sats innehåller också en utökad monteringssats som innehåller hårdvara, anslutningsfästen, borr och allt annat du behöver. De enkla, tydliga instruktioner gör montering av din lekställning en trevlig familjeaktivitet. Konstruktionen är enkel, och när du är klar kan du använda den medföljande Jungling Cards™ att bjuda in vänner för att gå med i ditt barns nya äventyr.

Drift och underhåll

Vår Jungle Gym lekställningar är tåliga och anpassningsbara tillägg till barnens lektid i miljön. Genom att följa våra enkla förslag kan de hjälpa dig att få ut det mesta av din investering:

  • Vi rekommenderar dig att använda furuträ i byggandet av lekställningen, eftersom det är extremt pålitligt, lätt att arbeta med, och kan förnyas.
  • Vi rekommenderar också att du väljer antingen en tall som är naturligt resistent mot insektsangrepp och träröta, eller en som har tryckimpregnerats.
  • Se till att kolla virket för frånvaron av stora knutar.
  • Att köpa virke som har slipats och hyvlats på alla fyra sidor kommer också att göra ditt liv mycket enklare.
  • För att bygga en säker och fullt fungerande lekställning, se till att måtten av ditt virke är inom marginalerna som anges på produktsidorna.

Följ säkerhetsinstruktionerna som ingår i Jungle Gym sata. Garanti: 2 År

Jungle Gym - Säkerhets instruktioner

   

        Safety And Quality Logo

Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.