Playhouse XL Bridge

21 760,00 kr inkl. MOMS
SKU
830_150 - 830_253 - 850_240
I lager
Hitta butik
More Information
SKU830_150 - 830_253 - 850_240
Vikt (kg)410
Maximalt antal barn är14
Bredd (cm)470
Höjd (cm)305
Djup (cm)423
Kompatibel medWavy Star XXL
Antal plattformar2
Ståhöjd165 cm
Plattformshöjd145 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)12
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
Bridge Module (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XL’-s upphöjda plattform kombinerar en lekstuga för äldre barn perfekt för inomhuslekar, med en härlig uteterass. Denna lekstuga för barn passar idealiskt en större trädgård, eftersom det finns gott om utrymme att leka på. Förutom intelligenta säkerhetsfunktioner som inkluderar speciella hörnkuddar, erbjuder Jungle Playhouse XL massor av möjliga aktiviteter och är det sista steget i det unika konceptet 'Grow with me!'. Rita eller kommunicera via den svarta tavlan, beskåda de fantastiska vyerna från den upphöjda verandan, för att sedan åka rutschkana ner till marknivå bara för att klättra upp igen. This lekstuga för äldre barn är något kortare än Jungle Palace, men erbjuder den ultimata plattformen i lekyta, med ett jättestort utrymme på 220x275 cm. Ett annat innovativt och populärt komplement till Jungle Gym katalogen, tillhandahåller Bridge Module en mängd olika möjligheter till lektid utomhus. Anslutning till ett Jungle Gym lekland via en stark träbro leder denna modul barnen till ett lekland med en annan utmaning på endera sidan. Bron har en dynamisk mekanism som testar balansen och kräver koncentration, som att korsa en ravin i djungeln.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Write Your Own Review
Playhouse XL Bridge
Ditt betyg
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.