Playhouse XL 2-Swing

18 310,00 kr inkl. MOMS
SKU
830_150 - 830_253 - 850_177
I lager
Find stores
More Information
SKU830_150 - 830_253 - 850_177
Vikt (kg)331
Bredd (cm)455
Maximalt antal barn är11
Höjd (cm)305
Djup (cm)533
Kompatibel medWavy Star XXL
Antal plattformar1
Ståhöjd165 cm
Plattformshöjd145 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)10
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
2-Swing Module (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XL’-s upphöjda plattform kombinerar en lekstuga för äldre barn perfekt för inomhuslekar, med en härlig uteterass. Denna lekstuga för barn passar idealiskt en större trädgård, eftersom det finns gott om utrymme att leka på. Förutom intelligenta säkerhetsfunktioner som inkluderar speciella hörnkuddar, erbjuder Jungle Playhouse XL massor av möjliga aktiviteter och är det sista steget i det unika konceptet 'Grow with me!'. Rita eller kommunicera via den svarta tavlan, beskåda de fantastiska vyerna från den upphöjda verandan, för att sedan åka rutschkana ner till marknivå bara för att klättra upp igen. This lekstuga för äldre barn är något kortare än Jungle Palace, men erbjuder den ultimata plattformen i lekyta, med ett jättestort utrymme på 220x275 cm. Denna trä Swing Module är en favorit källa till aktivitet för lektid; barnen älskar svängande rörelser, som liknar flygning. Du kan blanda och matcha ditt eget gungtillbehör från en lång lista, inklusive Sling Swing, Monkey Bar eller Twist Disk. Denna trägunga är utformad för att öka intresset för varje lekstuga, där Swing Module är ett bekymmersfritt sätt att öva rytm och koordination.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.