360° view

Jungle Tower

3 861,00 kr inkl. MOMS
SKU
801_200
I lager
En öppen planlösning för klätterställning för en liten trädgård med enkelhet som dess styrka, uppbyggd kring en sandlåda, stege och böjd rutschkana.
Hitta butik
More Information
SKU801_200
Bredd (cm)84
Maximalt antal barn är3
Vikt (kg)66
Höjd (cm)210
Djup (cm)283
Kompatibel med 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
Antal plattformar1
Plattformshöjd125 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)4
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Tower (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Rekommenderade mängden av sandung. 75 kg sand inte tillhandahålls (0.05m³)
Att våga vara annorlunda, Jungle Tower kallas så för sin betydelse som en klätterställning. Utan tak, är denna klätterställningar för den lilla trädgården omedelbart omgiven av naturliga element. Perfekt att kombinera med en Swing Module eller Climb Module, denna klätterställning för den lilla trädgården inkluderar en sandlåda och rutschkana för fantastiskt rolig lektid. Den minsta klätterställningen i Jungle Gym utbud, Jungle Tower är kompakt för mindre trädgårdar och kan enkelt byggas ut för att passa större.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Write Your Own Review
Jungle Tower
Ditt betyg
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.