Jungle Swing 250 cm

4 558,00 kr inkl. MOMS
SKU
801_602
I lager
Denna populära gunga för äldre barn är ett måste för alla barn som gillar att gunga.
Hitta butik
More Information
SKU801_602
Vikt (kg)54
Maximalt antal barn är2
Bredd (cm)270
Höjd (cm)247
Djup (cm)286
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Swing (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Denna gunga för äldre barn är idealiskt för sociala lekar. Den hjälper till att utveckla koordination och skicklighet, samt stärker arm- och benmuskler. Ungarnas gunga innefattar en Swing Seat och en Monkey Bar, med patenterade anslutningsfästen, jordankare, skruvlock och inbjudningskort till kompisar. Tillbehören kan enkelt bytas ut mot t ex en Twist Disk, Ring Trapeze, Rope Ladder, Climbing Rope eller en Sling Swing för att anpassa din egen gunga för de äldre barnen

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Write Your Own Review
Jungle Swing 250 cm
Ditt betyg
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.