Jungle Playhouse L Frame

6 609,00 kr inkl. MOMS
SKU
830_252
I lager
Timber guide
Hitta lokala butiker
En upphöjd Lekstuga på en stark stödjande träram, komplett med stege och rutschkana.
Egenskaper
SKU830_252
Bredd (cm)249
Höjd (cm)290
Djup (cm)310
Kompatibel medWavy Star XL
Vikt (kg)91
Plattformstorlek cirka2.5 m²
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Maximalt antal barn är3
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningPlayhouse Frame L (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Börja med en bottenvåning i en trälekstuga när större lekplatsredskap ännu inte är lämpliga Res den sedan in i lektornets ram för att lägga till klättring, rutschkana och högre nivåer av rumsuppfattning till ditt barns stimulans när de blir äldre. Allt detta som en del av en komplett uppsättning som inkluderar ett helt komplement av Jungle Gym säkerhetsutrustning.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.