Jungle Playhouse L

12 893,00 kr
SKU
830_150 - 830_252
I lager
En upphöjd Lekstuga på en stark stödjande träram, komplett med stege och rutschkana.
Egenskaper
Bredd (cm)249
Djup (cm)310
Höjd (cm)290
Antal plattformar1
Plattformstorlek cirka2.5 m²
Spel plattform2m² - 4m², höjd 125 cm, ståhöjd > 150 cm, delvis täckt
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Maximalt antal barn är7
Monteringstid 2 personer (timmar)8
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Playhouse, Playhouse Frame L
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module
TimberPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Ett trädhus i trädgården utan trädet, Jungle Lekstuga L kombinerar inhemska lyxen av en lekstuga med den dynamiska aktiviteten av en klätterställning. Denna intelligenta Jungle Lekstuga L är det andra steget i det unika konceptet 'Väx med mig!'. Lekstugan har en stege på baksidan och en snygg rutschkana på framsidan för att välkomna en ständig ström av besökare. Säkerhetsfunktioner inkluderar speciella hörnkuddar, och barn kan njuta av sin kreativitet med den svarta tavlan.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.