Jungle Playhouse

6 285,00 kr inkl. MOMS
SKU
830_150
I lager
Timber guide
Hitta lokala butiker
En mysig lekstuga för barn, perfekt för mindre Jungle Gym upptäcksresanden.
Egenskaper
SKU830_150
Bredd (cm)149
Höjd (cm)164
Djup (cm)158
Vikt (kg)122
Plattformstorlek cirka1.5 m²
Ståhöjd165 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Maximalt antal barn är4
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Playhouse (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Denna lekstuga för barn är det första steget i det unika konceptet "Väx med mig!". Med säkerhet att fantasin kommer stimuleras hos små barn, är Jungle Playhouse idealisk för barn när större lekplatsutrustning ännu inte är lämpliga. När barnen blir äldre, kan barnens lekstuga utökas till en Jumgel Playhouse L eller XL för att bättre passa in med deras behov. Denna utomhus lekstuga för barn innehåller specialdesignade luckor med avrundade kanter och ståtar med speciella hörnkuddar och en färgstark finish. Barn kan också klottra och skriva meddelanden på den framvända tavlan i lekstugan för barn.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.