Jungle Peak

6 466,00 kr inkl. MOMS
SKU
801_300
I lager
En gungställning ger en utmärkt utsikt, med en stege i kombination med rutschkana för maximalt rolig lektid.
Hitta butik
More Information
SKU801_300
Bredd (cm)240
Maximalt antal barn är4
Vikt (kg)86
Höjd (cm)221
Djup (cm)364
Kompatibel medWavy Star XL
Antal plattformar1
Plattformshöjd125 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)4
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Peak (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Inhämtning av ett flertal källor till stimulans, Jungle Peak är en gungställning med mycket mer att erbjuda. På baksidan finns en stege som leder till en övre plattformen med Safety Mesh för maximal säkerhet. Härifrån är det bara utför, tack vare den spännande och färgstarka rutschkanan. Utöver detta kan barnen hänga runt eller fortsätta tack vare den spännande gungan. Jungle Peak gungställning innehåller en gungsits, men du kanske också vill anpassa den genom att lägga till gungtillbehör såsom en Monkey Bar.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Write Your Own Review
Jungle Peak
Ditt betyg
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.