Fort Playhouse 145

14 176,00 kr
SKU
801_010 - 850_247
I lager
Egenskaper
Bredd (cm)200
Djup (cm)421
Höjd (cm)301
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
TimberPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Maximalt antal barn är14
?lderLämplig för barn mellan tre och tio år. (max. 50 kg)
Monteringstid 2 personer (timmar)10
Antal plattformar1
Plattformstorlek cirka2.3 m²
Garanti2 År
BruksanvisningJungle Fort, Playhouse Module
Rekommenderade mängden av sandung. 300 kg sand inte tillhandahålls (0.2m³)
De fantastiska utsiktsplatserna som erbjuds genom Jungle Fort är perfekt för att använda den unika StarOscope™ för ökad synlighet. En robust klätterställning för trädgården, Jungle Fort design gör det lätt att försvara och dess storlek tillåter gott om plats för naturliga lekar. Jungle Flag™ och 1 Step Ladder ingår naturligtvis som standard. Ytterligare en utkikspost kan uppnås om du väljer att anpassa klätterställning för trädgården med tillägg av en Balcony Module. Detta Wendy-hus i trä innefattar en uppsättning av dörrar och ett fönster med luckor. Vill du ha ett eget litet hus i trädgården? Eller vill du leka kurragömma? Detta mysiga Wendy-hus i trä får allt att hända. Denna Playhouse Module kan anslutas till flera lektorn för leka inne medan du är på utsidan.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.