Farm Fireman's Pole & slide

11 707,00 kr inkl. MOMS
SKU
801_008 - 201_275
I lager
Hitta butik
More Information
SKU801_008 - 201_275
Vikt (kg)186
Maximalt antal barn är14
Bredd (cm)248
Höjd (cm)314
Djup (cm)218
Kompatibel med1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
Antal plattformar2
Ståhöjd169 cm
Plattformshöjd125 & 145 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)12
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Farm (PDF), Fireman's Pole (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Rekommenderade mängden av sandung. 195 kg sand inte tillhandahålls (0.13m³)
Denna träklätterställning är det perfekta lektornet för den större trädgården. Den erbjuder en kombination av klättring, åka kana och leka, plus lite äventyr som brandman. Genom den lätt greppade och halkfria stegen och klättring på bergväggen är Jungle Farm åtkomlig på två sätt, perfekt för små bergsbestigare. Väl upp på toppen kan både rutschkanan och Fireman's Pole användas för att kana ner igen. Sandlådan under tornet är roligt och populärt för alla åldrar mellan 3 och 10. Med den medföljande PeekOscope™ kan den omgivande lekplatsen observeras utan att bli sedd. Jungle Gym Wavy Star Slide har en tillsats för vattenslangen som tillval, för en sval och plaskande kanåkning ned.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Write Your Own Review
Farm Fireman's Pole & slide
Ditt betyg
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.