Cubby Fireman's Pole & slide

10 107,00 kr inkl. MOMS
SKU
801_070 - 201_275
I lager
Hitta butik
More Information
SKU801_070 - 201_275
Bredd (cm)153
Maximalt antal barn är9
Vikt (kg)176
Höjd (cm)305
Djup (cm)235
Kompatibel med 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XXL
Antal plattformar2
Ståhöjd160 cm
Plattformshöjd100 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Monteringstid 2 personer (timmar)8
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningJungle Cubby (PDF), Fireman's Pole (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Rekommenderade mängden av sandung. 90 kg sand inte tillhandahålls (0.06m³)
Jungle Cubby kan nås genom stenväggen på den sidan där du antingen kan direkt glida ner för brandstången eller klättra upp på den andra nivån och kana ner med Long Wavy Star Slide. Den första plattformen har en höjd på 100 cm, medan den andra plattformen har en höjd på 120 cm där du har den ultimata utkiksposten. Denna Jungle Cubby är också utrustad med klättergrepp, Bumper Pads™, jordankare, ratt och sandlåda (med Cat Stop™ skyddslock) för att ha kul och leka säkert på samma gång. För extra nöje Swing Module, Bridge Module eller Climb Module kan enkelt fästas för att utöka detta lektorn i trä.

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.