Crazy Playhouse

7 438,00 kr inkl. MOMS
SKU
830_140
I lager
Timber guide
Hitta lokala butiker
Så rörig är denna tokigaste och mest roliga lekstuga för trädgården som växer med ditt barn!
Egenskaper
SKU830_140
Bredd (cm)182
Höjd (cm)187
Djup (cm)236
Kompatibel medWavy Star XXL
Vikt (kg)154
Antal plattformar1
Plattformstorlek cirka1.8 m²
Ståhöjd188 cm
VarningarEndast för hemmabruk.
Endast för användning utomhus.
Den maximala användarvikten är 50 kg.
Inte lämplig för barn under tre år.
Lämplig för barn mellan tre och tio år.
Maximalt antal barn är4
Garanti2 År
Testade på säkerhet och kvalitetDEKRA
BruksanvisningCrazy Playhouse (PDF)
Träpaket tillskuretPålar ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brädor ca. 1,5 x 9,5 cm
Börja med den låga lekstugan för trädgården, idealisk för barn som bara kan promenera ut i trädgården där stora lekställningar är olämpliga. Placera samma lekstuga från trädgården efter några år på plattformen med rutschkanan (Playhouse Frame CXL) för flera upptäckter av lekar såsom löpning, klättring, åka rutschkana och spatial förmåga när de blir äldre. Denna lekstuga i trädgården omfattar den svarta tavlan, hörnkuddar och fönsterluckor i ljusa färger med speciellt utformade hörnfogar för att vara extra säker för små händer vid öppning/stängning. Grow with me!

Materialinformation

Hög kvalitet, speciellt för barn. Vi använder alltid material och ytbehandlingar som är mjuka för händerna, ger maximalt grepp, och följer de strängaste hälso- och säkerhetskraven. Med rundade kanter och hörn, väderbeständig och UV-resistent

Typ av yta

Placera lekställningen på en icke asfalterad stadig yta, till exempel på gräs eller ett fast skikt av sand. Den säkra lekplatsen hänvisar till en zon som sträcker sig 200 cm över lekställningen på alla sidor och bör ha en stötdämpande marktäckning, såsom gräs eller djup på minst 50 cm (okomprimerat) av dubbel strimlad barkkompost, enhetligt flis, fint grus eller fint sand.

Skötselråd

För att garantera säkerheten för användarna av lekställningen , måste den vara underställd för säkerhetsinspektioner som beskrivs i bruksanvisningen en gång i början av varje säsong och ytterligare två gånger i månaden under användningsperioden.

Varningar

Endast för hemmabruk. Endast för användning utomhus. Den maximala användarvikten är 50 kg. Inte lämplig för barn under tre år. Lämplig för barn mellan tre och tio år. Det maximala antalet användare (visa egenskaper).För extra säkerhet, utförde den oberoende testbyrån Dekra noggranna undersökningar och belönade samtliga Jungle Gym produkter och monteringsanvisningar med ett GS-certificate. Det innebär att de är övertygade om att både erfarna och oerfarna byggare kommer att sätta ihop en produkt som uppfyller alla europeiska standarder för kvalitet och säkerhet.

Läs mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.